NI TEKNA – Intelligent Technologies

Последен пат ажурирано на 13 јуни, 2017.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

www.ni-tekna.com

[email protected]

02/307-4215

Адреса
Митрополит Теодосиј Гологанов 147 / II-19
Дејност
11-50
вработени
2008
година на основање
Менаџмент
Андреа Кулаков
основач