Musala Soft

Последен пат ажурирано на 27 април, 2017.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

http://www.musala.com/

[email protected]

02/ 3201 551

 

Адреса
ул. Филип Втори Македонски бр.3/ кат 4-канц.4003, Скопје
Дејност
100+
вработени
2000
година на основање
Менаџмент
Делјан Лилов
Извршен директор
Елена Маринова
Извршен директор
Станислав Овчаров
Оперативен директор

Содржина поврзана со Musala Soft