Matrix Global

Последен пат ажурирано на 16 декември, 2015.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

matrix-global.net
[email protected]
02/308-1596

Адреса
ул. Февруари Поход бр. 46, Скопје
Дејност
51 - 100
вработени
Менаџмент
Моти Гутман
извршен директор
Елиезер Орен
борд на директори
Моше Атиас
главен финансиски директор