IAB Macedonia

Последен пат ажурирано на 6 април, 2016.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

iab.mk
[email protected]

Адреса
/
Дејност
11 - 50
вработени
2012
година на основање
Менаџмент
Игор Поповски, CrnoBelo.com
Претседател
Филип Младеновски, Universal Media
Потпретседател
Никола Анчевски, Ovation
Секретар
Членови

Листа на членови тука.