Fox Media House

Последен пат ажурирано на 14 декември, 2015.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

foxmediahouse.com
[email protected]
070/695-726

Адреса
ул. Рудо бр. 9, Скопје
Дејност
1 - 10
вработени
2015
година на основање
Менаџмент
Наташа Петкова
ко-основач
Игор Ристовски
ко-основач
Васил Грозданоски
ко-основач

Не е пронајдена содржина за Fox Media House на IT.mk.

За претставници на Fox Media House, дознајте тука како да го дополните вашиот профил.

Компании со иста дејност