Фонд за иновации и технолошки развој

Последен пат ажурирано на 9 август, 2022.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

fitr.mk
[email protected]
+ 389 (0) 2 314 5258

Адреса
ул. ГТЦ, локал 6, Д.Е. 220 Скопје,
Дејност
Менаџмент
Никола Клопчевски
Сектор за мониторинг на корисници и спроведување на програмите за поддршка на приватниот сектор
Kатарина Кречева
Сектор за програми во областа на образование, истражување, развој и иновации
Tања Илијевска
Сектор за стратешко планирање, анализа и програми за поддршка на приватен сектор
Илинка Делева
Сектор за финансии

Содржина поврзана со Фонд за иновации и технолошки развој