Digital Present

Последен пат ажурирано на 10 мај, 2021.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

digitalpresent.io

contact@digitalpresent.io

+38922 322 6910

Адреса
Ул. Алберт Швајцер 6/2, Скопје
Дејност
1 - 10
вработени
2015
година на основање
Менаџмент
Иван Јанков
Менаџмент