Codeart

Последен пат ажурирано на 6 јули, 2022.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

codeart.mk
[email protected]

(+389) 2 3154 001

Адреса
Бул. Илинденска 67, Скопје
Дејност
11-50
вработени
2011
година на основање
Менаџмент
Антонио Јаневски
Co-Founder & Design Lead
Томислав Панов
Co-Founder & Team Lead