Играјте над 38 000 Flash игри

Flash е мртов! Нека долго живее Flash!

Клише или не, поточни зборови одамна немаме напишано. Како што можеби знаете, форматот на Adobe има премногу безбедносни дупки и 2020 година е годината кога едноставно мора да умре. Но, тоа никака не значи дека треба да се збогуваме со бројните Flash игри. Напротив, еден проект се има погижено болната прегратка на заборавот целосно да заобиколи над 38 000 игри.

Flashpoint е макотрпен обид да се соберат сите Flash игри од интернет и да се овозможни нивно преигрување во офлајн форма. За таквите цели на располагање имате корисен клиент од кој можете да преземате и да играте игри. Носталгичните колекционери дефинитивно би можеле да размислат за целосно преземање на сите Flash игри. Таквото нешто доаѓа со цена и ќе ви резервира 241GB простор на вашиот хард диск.

За жал, проектот добива малобројни барања за отстранување на одредени Flash содржини.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments