Google со виртуелна кирилична тастатура

во Веб

Тастатурата е достапна на Google.mk и се појавува покрај ‘Пребарај’ копчето, откако ќе пребарате нешто. Тастатурите се локализирани, а со кликање на ‘Alt+Ctrl” може да се изберат додатни знаци, а може и да се преместува низ екранот

Добивај известувања
Извести ме за
guest
4 Коментари
Најнови
Најстари Со највеќе гласови
Inline Feedbacks
View all comments
@webomania
11 years ago

Ви благодарам што ја сменивте статијата и додадовте заhttp://www.google.mk :)

Може да биде корисно зошто да не… Уште еден tip повеќе за светот :)

Stole Peshov
11 years ago

Интересно, но не толку корисно.

димитар
димитар
11 years ago

Интересно, корисно но имам една замерка. Ги имаат измешано З и Ѕ буквите. Тоа е вака и во школите, но не треба да е вака. Можеме ли да реагираме.

@webomania
11 years ago

Ова работи и кајhttp://www.google.mk :)

Интересно а треба убаво и align да му наместат.

види ги сите огласи на kariera.it.mk