Викторија Николовска

Викторија е стартап ентузијаст, ко-организатор на петтиот Startup Weekend Skopje и креативен маркетер во Haselt. Зависник е од друштвени мрежи и ко-водител на подкастот #ИТН.

1 објавени новости