Теди Пејоски

Теди Пејоски е ко-основач и извршен директор на GSIX, задолжен за целокупниот раст на компанијата на глобално ниво. Говорник на голем број интернационални настани и конференици, како и еден од основоположниците на македонската стартап сцена.

1 објавени новости