Митко Цабевски

Митко е стартап пионир на македонската стартап сцена. Остави работа во корпорација да започне неколку стартапи и сега е ко-основач на хрватскиот u:Plug. Водител и на маркетинг подкастот #Комкаст. Обожава технологија.

2 објавени новости