Миодраг Цекиќ

Ентузијаст со исклучителна мотивација за совладување на сите предизвици што ги нудат модерите технологии и алатките за развој. Моментално фокусиран на своето истражување во областа на нутригеномиката со кое се стреми да придонесе за подобар, поздрав и поурамнотежен живот.

1 објавени новости