Матеј Плавевски

Матеј Плавевски е ученик во осмо одделение во училиштето Јахја Кемал. Ужива да програмира, дизајнира и да создава нови комбинации на ИТ технологии. Негови трудови се: Автоматска брава, Паметно огледало, Редит бот и најновиот проект Дрон за следење на загадување.

1 објавени новости