58 игри кои ќе излезат во септември

во гејминг

Со почнување на училишната година, прекинува и летната суша во поглед на нови и квалитетни продукти на интерактивна забава. Како најпривлечни игри дефинитивно се истакнува наративното остварување Life is Strange: True Colors, како и долго-очекуваната JRPG игра Tales of Arise. Веднаш под нив ќе се бори за сенката под сонцето и акционото FPS чедо на Bethesda – Deathloop, a тука некаде ќе проникне и Kena: Bridge of Spirits заедно со римејк верзијата на кралот на ARPG игрите – Diablo 2. Што ќе играме месецов?


 • Lake [PC, XSX] – 1 септември
 • A Total War Saga: Troy Mythos expansion [PC] – 2 септември
 • Bravely Default 2 [PC] – 2 септември
 • El Shaddai: Ascension of the Metatron [PC] – 2 септември
 • Pathfinder: Wrath of the Righteous [PC] – 2 септември
 • WRC 10 [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 2 септември
 • Big Rumble Boxing: Creed Champions [PC, PS4, XBO, Switch] – 3 септември
 • Family Trainer [Switch] – 3 септември
 • Kitaria Fables [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 3 септември
 • The Medium [PS5] – 3 септември
 • Bus Simulator 21 [PC, PS4, XBO] – 7 септември
 • Crown Trick [PS4, XBO] – 7 септември
 • F.I.S.T: Forged In Shadow Torch [PS4] – 7 септември
 • Sonic Colors: Ultimate [PC, PS4, XBO, Switch] – 7 септември
 • Vampire: The Masquerade – Bloodhunt [PC] – 7 септември
 • Struggling [PS4, XBO] – 8 септември
 • The Artful Escape [PC, XBO] – 9 септември
 • A Day Without Me [PS4, XBO] – 10 септември
 • Kraken Academy!! [PC] – 10 септември
 • Life is Strange: True Colors [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch, Stadia] – 10 септември
 • Lost in Random [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 10 септември
 • NBA 2K22 [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 10 септември
 • Tales of Arise [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 10 септември
 • WarioWare: Get it Together [Switch] – 10 септември
 • Deathloop [PC, PS5] – 14 септември
 • Honey, I Joined a Cult [PC] – 14 септември
 • Fire Commander [PC] – 15 септември
 • Merek’s Market [PC, PS4, XBO, Stadia] – 15 септември
 • Story of Seasons: Pioneers of Olive Town [PC] – 15 септември
 • Timberborn [PC] – 15 септември
 • Titan Chaser [PS5, XSX, PS4, XBO] – 15 септември
 • The Amazing American Circus [PC, PS4, XBO, Switch] – 16 септември
 • Clash of Chefs VR [PC VR] – 16 септември
https://www.youtube.com/watch?v=Oj_wsAmFbik
 • Eastward [PC, Switch] – 16 септември
 • SkateBIRD [PC, XBO, Switch] – 16 септември
 • Aragami 2 [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 17 септември
 • Nexomon [PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 17 септември
 • GameDec [PC] – 21 септември
 • Kena: Bridge of Spirits [PC, PS5, PS4] – 21 септември
 • Sheltered 2 [PC] – 21 септември
 • World War Z: Aftermath [PC, PS4, XBO] – 21 септември
 • Test Drive Unlimited Solar Crown [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 22 септември
 • Diablo 2 Resurrected [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 23 септември
 • Medieval Dynasty [PC] – 23 септември
 • Sable [PC, XSX, XBO] – 23 септември
 • Death Stranding Director’s Cut [PS5] – 24 септември
 • Lost Judgment [PS5, XSX, PS4] – 24 септември
 • Chernobylite [PS4, XBO] – 28 септември
 • In Sound Mind [PC, PS5, XSX] – 28 септември
 • Lemnis Gate [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 28 септември
 • Outer Wilds: Echoes of the Eye DLC [PC, PS4, XBO] – 28 септември
 • Guardians of Hyelore [PC] – 29 септември
 • Insurgency Sandstorm [PS4, XBO] – 29 септември
 • Aeon Drive [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 30 септември
 • Demon Skin [PS4, XBO, Switch] – 30 септември
 • Hot Wheels Unleashed [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 30 септември
 • Jurassic World Aftermath Part 2 [Oculus VR] – 30 септември
 • Rogue Lords [PC] – 30 септември

Добивај известувања
Извести ме за
guest
1 Коментар
Најнови
Најстари Со највеќе гласови
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] post 58 игри кои ќе изле&#1… appeared first on […]

види ги сите огласи на kariera.it.mk