Сега со Giphy може да правите гифови со спојување на стикери и текст

Популарниот сервис за гифови, Giphy, им овозможи на корисниците да комбинираат слики и текст за да креираат сопствени анимации. Gif едиторот е веб алатка која овозможува брзо додавање на најразлични филтри, ефекти, стикери, анимации или текст на веќе постоечки слики и нивно претворање во позабавни слики. Ефектите се сместени во повеќе категории кои корисникот може да ги вметне во сликата. Секој додаток потоа може да се промени, односно да му се зголеми големината и положбата на екранот. За крај сѐ што треба да се направи е со Create GIF да го зачувате сликчето и може да го споделите со светот.

giphy

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments