Wikipedia доби нов изглед

во Веб

Промените во Wikipedia се:

  • Нов изглед со новата тема Vector
  • Навигација – полесно читање и едитирање страни. Табовите над секоја страна појасно го дефинираат текстот, дискусијата или едитирањето.
  • Подобрено пребарување – барот за пребарување сега е горе десно над текстовите
  • Подобрување на тулбарот за едитирање – форматирањето сега е поедноставно
  • Има нова алатка за додавање линкови
  • Додадена е алатка за полесно креирање табели

Доколку не ви се допаѓа новиот дизајн, има опција Take me Back но мора прво да се логирате.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments