Средете го компјутерот со Cleaning Suite

Како поминува времето и како инсталирате најразлични апликации и игри, така се забавува работата на оперативниот систем, а компјутерот станува неспособен за реализација на целосниот потенцијал. Kако најдрастично, но и најефикасно средство е форматирањето и инсталирање нов оперативен систем. Понекогаш сосема е доволно да пробате да го забрзате со апликации како Cleaning Suite.

Четвртата верзија на Cleaning Suite е колекција од управител за само-покренувачки програми (startup manager), чистач на регистарот (Registry Cleaner), но и чистач на работната меморија (RAM Cleaner), заедно со алатка за комплетно бришење апликации и драјвови. Едноставно изберете го модулот кој ви е потребен преку понудените јазичиња на врвот и започенте со процесот за чистење. Четвртата верзија прави се што правеа претходните, но значително позабрзано и со проширени поддршки за оперативните системи.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments

ит кариера

Matrix IT Global Services Macedonia

DevOps Engineer

Matrix Global

Junior IT Recruiter

Matrix Global

Fullstack Developer

види ги сите огласи на kariera.it.mk