Кога некој ќе спомене приватност веднаш помислуваме на дигиталните технологии. Но, последиците од недостигот на приватност опасно се преливаат и надвор од дигиталниот свет. Microsoft во Today in Technology не потсетува што може да се случи кога податоците на граѓаните ќе паднат во погрешни раце.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments