Неколку start-ups од Израел

во Веб, Вести, Свет

  • ReImage – oва е компанија која се основа на услуги за автоматска и онлајн поправка на софтвер. Нивниот софтвер го скенира вашиот компјутер и доколку најде некоја грешка или лош фајл и истиот го заменува. Можеби видеото ќе објасни повеќе.

  • Confidela (Watch Dog)
    – Oвој сервис нуди целосна контрола врз документите. Пример контрола на тоа кој ги чита, кога ги чита и каде се наоѓаат. Демото како Confidela функционира можете да го видите тука.
  • CmyCasa – CmyCasa е практичен сервис за преглед на недвижен имот. Сервисот овозможува да си одберете мебел и да си го уредите просторот по желба, првин во 2Д, а потоа да го прегледате и во 3Д.

  • Camspace
    – По Wii, се почесто се појавуваат вакви гејминг техногогии кои овозможуваат играње игра преку движењата на телото преку веб камери, без тастатура или маус. Една од тие технологии припаѓа на CamSpace. Но за разлика од тие што беа прикажани на E3, софтверот на CamSpace може да се симне и да се проба. Се што ви е потребно е веб камера.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments