Најмете си „Facebook девојка од облакот“ за да ја намамите вистинската

Девојките од облакот нема да бидат автоматизирани ботови, туку вистински човечки суштества кои ќе комуницираат со клиентите. Сепак, поради овој факт може да дојде до забуна дека ова е сервис за четување за возрасни, што не е случај со овој стартап. Едноставно девојките ќе ви помогнат само да ги излажете своите пријатели многу убедливо.

Дејвид Фуриман, кој е еден од основачите, вели дека овој сервис може да ви помогне да намамите вистинска потенцијална девојка. Тој се повикува на логиката дека ако пријателите и потенцијалните девојки видат дека во моментов некоја симпатичена девојка има високо мислење за вас и сака да биде со вас тоа ќе ги стави во мисла, зашто не и тие. Исто така, Фуриман се повикува и на психолошките и терапевтските вредности кои ги листа како позитивни страни на овој сервис, како и зголемувањето на самодовербата.

Љубовта како пазар кој може бескрајно да се искористува преку изнаоѓање на нови креативни начини кои се во тренд со најновите технологии има голем потенцијал да рипне од страниците за состанување на социјалните мрежи, како и што предлага овој стартап. Како и да е, малку не е јасно како тоа ќе се изведе, поради полисите за на Facebook, и дали ова ќе биде одобрено.

(via Business Insider)

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments