Back end developer – part time ( freelance )

  • хонорарно
  • Од каде било
Smart Services Ltd

Smart Services Ltd

Смарт Сервисис има потреба од back end девелопер со познавање на wordpress, кој би работел во свое слободно време од дома.

Доколку сте заинтересирани пратете емаил па ке ве контактираме со подетални информации.

 

За да аплицираш за оваа позиција испрати ги твоите детали преку e-mail на: vladimir@smartservicesltd.com