Тим Корпорејшн

Последен пат ажурирано на 15 декември, 2015.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

uhost.mk
timcomputers.mk
[email protected]
043/550-650

Адреса
ул. Ѓуро Салај 15-1/11, Кавадарци
Дејност
1 - 10
вработени
2006
година на основање
Менаџмент
Ефтим Илиев
основач
Тагирано со

Не е пронајдена содржина за Тим Корпорејшн на IT.mk.

За претставници на Тим Корпорејшн, дознајте тука како да го дополните вашиот профил.

Компании со иста дејност