Techko.net

Последен пат ажурирано на 27 март, 2018.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

http://www.techko.net/

[email protected]

+38971270702

Адреса
ул. Димитар Влахов бр. 107, Кочани
Дејност
8
вработени
2013
година на основање
Менаџмент
Сашко Андонов
Сопственик / Генерален Менаџер

Не е пронајдена содржина за Techko.net на IT.mk.

За претставници на Techko.net, дознајте тука како да го дополните вашиот профил.

Компании со иста дејност