Synapse Digital Agency

Последен пат ажурирано на 7 септември, 2017.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

www.synapse.com.mk

[email protected]

Адреса
Роза Луксембург 15/3
Дејност
12
вработени
2006
година на основање
Менаџмент
Филип Арсов
Сопственик/Генерален Менаџер
Гордана Накевска
Проект Менаџер
Игор Ивановски
Горан Петковски
Марио Зивчевски
Тагирано со

Не е пронајдена содржина за Synapse Digital Agency на IT.mk.

За претставници на Synapse Digital Agency, дознајте тука како да го дополните вашиот профил.

Компании со иста дејност