LeanSEM

Последен пат ажурирано на 7 септември, 2017.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

https://leansem.com

[email protected]

Адреса
Братфорска 1-1/2A
Дејност
2015
година на основање
Менаџмент
Ненад Молерович
Ко-основач/CEO
Мери Молерович
Ко-основач/COO