Itea Solutions

Последен пат ажурирано на 6 јули, 2022.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

тел. +389 2 3 21 21 68
тел. +389 2 3 15 11 68
тел. +389 2 3 22 57 09

Адреса
ул. Димче Мирчев 20/1/8, Скопје
Дејност
1999
година на основање
Менаџмент
Игор Јаневски
CEO/CTO/Owner