Искон Решенија

Последен пат ажурирано на 30 јануари, 2018.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

www.iskon.mk
[email protected]
078/390-936

Адреса
ул. Јуриј Гагарин 6/16-14, Скопје
Дејност
1 - 10
вработени
2013
година на основање
Менаџмент
Милорад Костадиновски
основач
Андреј Митков
партнер

Не е пронајдена содржина за Искон Решенија на IT.mk.

За претставници на Искон Решенија, дознајте тука како да го дополните вашиот профил.

Компании со иста дејност