Creolitic

Последен пат ажурирано на 6 април, 2017.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

[email protected]

k[email protected]

071/ 395 990

Адреса
11- Oktomvri 33A, Скопје
Дејност
4
вработени
2016
година на основање
Менаџмент
Мишо Пандиловски
CEO
Катерина Паланов
Менаџер за маркетинг и продажба

Не е пронајдена содржина за Creolitic на IT.mk.

За претставници на Creolitic, дознајте тука како да го дополните вашиот профил.

Компании со иста дејност