Claxi

Последен пат ажурирано на 3 јули, 2019.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

http://claxi.net/

[email protected]

+389 2 3151 404

 

Адреса
11ти Октомври бр. 25
Дејност
3
вработени
2015
година на основање
Менаџмент
Бранко Трајковски
Основач

Не е пронајдена содржина за Claxi на IT.mk.

За претставници на Claxi, дознајте тука како да го дополните вашиот профил.

Компании со иста дејност