Аватар Медиа

Последен пат ажурирано на 13 јуни, 2017.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

www.avatar.mk

[email protected]

+38978853888

Адреса
ул. Анкарска 21
Дејност
6
вработени
2016
година на основање
Менаџмент
Иван Димитров
Фросина Трајковска

Не е пронајдена содржина за Аватар Медиа на IT.mk.

За претставници на Аватар Медиа, дознајте тука како да го дополните вашиот профил.

Компании со иста дејност