Игри кои ќе излезат во ноември

Ноември е месецот кога војната помеѓу конзолите се разгорува. Додека титаните беснеат и се борат за сенката под сонцето, ниту Switch ниту PC гејмерите не се запоставни. Ова се игрите со кои можете да го поминете претстојниот месец.

 • The Wizard and The Slug [PC] – 2 ноември
 • Bakugan: Champions of Vestroia [Switch] – 3 ноември
 • Faeria [PS4] – 3 ноември
 • Breathedge [PC] – 5 ноември
 • Chicken Police [PC, PS4, XBO] – 5 ноември
 • How Stories Die [PC] – 5 ноември
 • Kosmokrats [PC] – 5 ноември
 • Outbreak: The Nightmare Chronicles [Switch] – 5 ноември
 • Realpolitiks 2 [PC] – 5 ноември
 • Dirt 5 [PC, PS4, XBO] – 6 ноември
 • Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [PC, PS4, XBO] – 6 ноември
 • PAW Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay [PC, PS4, XBO, Switch] – 6 ноември
 • Tropico 6 [Switch] – 6 ноември
 • Umurangi Generation: Macro DLC [PC] – 7
 • Borderlands 3 [XSX] – 10 ноември
 • Bright Memory [XSX] – 10 ноември
 • Destiny 2: Beyond Light [PC, PS4, XBO, Stadia] – 10 ноември
 • Devil May Cry 5 Special Edition [XSX] – 10 ноември
 • Dirt 5 [XSX] – 10 ноември
 • Enlisted [XSX] – 10 ноември
 • Evergate [XSX] – 10 ноември
 • The Falconeer [PC, XBO] – 10 ноември
 • Fortnite [XSX] – 10 ноември
 • Fuser [PC, PS4, XBO, Switch] – 10 ноември
 • Gears Tactics [XSX, XBO] – 10 ноември
 • Liftoff: Drone Racing [PS4, XBO] – 10 ноември
 • Maneater [XSX] – 10 ноември
 • NBA 2K21 [XSX] – 10 ноември
 • No Man’s Sky: Next Generation [XSX] – 10 ноември
 • Observer: System Redux [PC, XSX] – 10 ноември
 • Planet Coaster: Console Edition [XSX, PS4, XBO] – 10 ноември
 • Sakuna: Of Rice and Ruin [PC] – 10 ноември
 • Tetris Effect: Connected [XSX, XBO] – 10 ноември
 • Warhammer Chaosbane [XSX] – 10 ноември
 • Watch Dogs Legion [XSX] – 10
 • XIII Remake [PC, PS4, XBO] – 10 ноември
 • Yakuza: Like a Dragon [PC, XSX, PS4, XBO] – 10 ноември
 • Assassin’s Creed Valhalla [PS5] – 12 ноември
 • Astro’s Playroom [PS5] – 12 ноември
 • Borderlands 3 [PS5] – 12 ноември
 • Bugsnax [PC, PS5, PS4] – 12 ноември
 • Demon’s Souls [PS5] – 12 ноември
 • Devil May Cry 5 Special Edition [PS5] – 12 ноември
 • Dirt 5 [PS5] – 12 ноември
 • Esports Life Tycoon [PS4, XBO] – 12 ноември
 • Family Feud [PS4, XBO, Switch, Stadia] – 12 ноември
 • Farming Simulator 19: Alpine Farming Expansion [PC, PS4, XBO] – 12 ноември
 • Fortnite [PS5] – 12 ноември
 • Godfall [PC, PS5] – 12 ноември
 • Handball 21 [PC, PS4, XBO] – 12 ноември
 • Just Dance 2021 [PS4, XBO, Switch, Stadia] – 12 ноември
 • Maneater [PS5] – 12 ноември
 • Marvel’s Spider-Man PS5 Miles Morales [PS5, PS4] – 12 ноември
 • NBA 2K21 [PS5] – 12 ноември
 • No Man’s Sky: Next Generation [PS5] – 12 ноември
 • Observer: System Redux [PS5] – 12 ноември
 • Overcooked! All You Can Eat [PS5] – 12 ноември
 • The Pathless [PC, PS5, PS4] – 12 ноември
 • Planet Coaster: Console Edition [PS5] – 12 ноември
 • Sackboy: A Big Adventure [PS5, PS4] – 12 ноември
 • Unturned [PS4, XBO] – 12 ноември
 • Watch Dogs Legion [PS5] – 12 ноември
 • WRC 9 [PS5] – 12 ноември
 • Call of Duty: Black Ops Cold War [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 13 (Call of Duty: Black Ops Cold War pre-order)
 • Kingdom Hearts Melody of Memory [PS4, XBO, Switch] – 13 ноември
 • Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [Switch] – 13 ноември
 • Rune 2: Decapitation Edition [PC] – 13 ноември
 • Five Dates [PC] – 17 ноември
 • Fortnite: The Last Laugh Bundle [PS4, XBO, Switch] – 17 ноември
 • Hearthstone: Madness at the Darkmoon Faire expansion [PC] – 17 ноември
 • Mars Horizon [PC, PS4, XBO, Switch] – 17 ноември
 • Pac-Man Mega Tunnel Battle [Stadia] – 17 ноември
 • Mortal Kombat 11 Ultimate [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch, Stadia] – 17 ноември
 • Truck Driver [Switch] – 17 ноември
 • Monster Truck Championship [Switch] – 19 ноември
 • Poker Club [PC, PS5, XSX] – 19 ноември
 • PS5 (Rest of World) – 19 ноември
 • Hyrule Warriors: Age of Calamity [Switch] – 20 ноември
 • Katamari Damacy Reroll [PS4, XBO] – 20 ноември
 • Sakuna: Of Rice and Ruin [PS4, Switch] – 20 ноември
 • The Skylia Prophecy [Switch] – 20 ноември
 • World of Warcraft: Shadowlands expansion [PC] – 23 ноември
 • Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues [Switch] – 24 ноември
 • Football Manager 2021 [PC] – 24 ноември
 • Just Dance 2021 [PS5, XSX] – 24 ноември
 • Vigor [PS4] – 25 ноември
Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments