Оваа епизода е посветена на филмови и видеоигри. Поточно на видеоигри кои треба да добијат своја филмска или барем ТВ верзија. Mass Effect, System Shock, Starcraft, Witcher, се дел од игрите кои може да ги видите оваа епизода.

Тука се и новата рачна конзола на Nintendo, Call of Duty, Civilization 6 и Metal Gear: Survive.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments