Милош Јовановиќ

Милош Јовановиќ е помлад асистент на ФИНКИ, каде се занимава со држење настава и истражување во областа на мрежни и е-технологии. Магистрирал на ФЕИТ. Негови активни полиња на научен интерес се семантичките веб технологии, веб базираните системи, е-технологиите, системите за поддршка на учење и компјутерските мрежи.

2 објавени новости