Мапирање на ИТ индустријата во .мк (издание 2024)

ИТ Кариера истражување

Во изминативе години ИТ секторот во Македонија расте со голема брзина, затоа сакаме да добиеме увид во реалната состојба на платите, начинот и условите во кои работат програмерите, девелоперите, дизајнерите и е-маркетерите во Македонија. Иако ДЗС нуди просечна плата во ИТ индустријата, истражувањата не навлегуваат во детали за користени платформи, алатки, клучни критериуми при одбирање на работно место и сл.

Со цел создавање на подобра слика за индустријата, ве повикуваме да ни помогнете да ги добиеме овие информации со пополнување на кратка анонимна анкета, а ние ветуваме дека резултатите ќе ги споделиме јавно штом бидат обработени. Би ценеле доколку го споделите овој линк и со колегите. :)

Одбери во која индустрија работиш:

Работите во ИТ гранка која не е опфатена во горните три? Кликнете тука.

Филтрирај

Бренд

Цена

Залиха

Попуст

Во соработка со
Нексио Компјутери
Салон29