one.Vip

Последен пат ажурирано на 12 декември, 2015.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

Vip Контакт центар:  077 1234
One Контакт центар:  02 181
е-маил: [email protected]
http://onevip.mk

Адреса
ул. Филип Втори Македонски 3, ДЦ Соравија, кат 8
Дејност
1001-5000
вработени
2015
година на основање
Менаџмент
Никола Љушев
извршен директор
Јиржи Дворјанчански
главен извршен директор
Адријан Јежина
главен технички директор
Јоханес Кандера
главен финансиски директор

Содржина поврзана со one.Vip

one.Vip производи во ИТ Маркет