КАБТЕЛ

Последен пат ажурирано на 21 ноември, 2018.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

www.kabtel.mk

[email protected]

+389 23103 230

Адреса
ул.Перо НАков бр.1 (Управна зграда ЖАС, I кат)
Дејност
60
вработени
2001
година на основање

Не е пронајдена содржина за КАБТЕЛ на IT.mk.

За претставници на КАБТЕЛ, дознајте тука како да го дополните вашиот профил.

Компании со иста дејност