Can I has lolcats iPhone апликација?

Avatar img-thumbnail img-circle

во Мобилни

Cheezburger мрежата е своевиден интернет културен феномен каде со своите блогови за мачки и кучиња, како и Fail блогот, ги поврзува корисниците да од интересна слика, пример од мачка, креираат нешто поинтересно и позабавно .

iPhone апликацијата е прилично едноставна. Имате куп слики од слатки и откачени мачки кои ги прелистувате. За да направите вие своја верзија само кликате на копчето Share да си допишете свој „lol“ и потоа го споделувате на друштвена мрежа или имејл.

Cheezburger мрежата најави уште официјални апликации, по една за Fail блогот и Memebase.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments