Бидете во тек со ИТ индустријата
Бараш некојa компанија?
Сите ИТ компании се на ИТ индекс
ит индекс ви претставува

Singular

Сингулар почнува со работа во декември 2009 година со отворање на првите канцеларии во Тбилиси на 17 декември. Во тоа време, примарната дејност на фирмата е правење на социјални игри во капацитет на маркетинг за поголеми компании. На 1 ноември 2013 година Сингулар се шири во Скопје кога доаѓа и до промена на дејноста.