Бидете во тек со ИТ индустријата
Бараш некојa компанија?
Сите ИТ компании се на ИТ индекс
ит индекс ви претставува

InPlayer

InPlayer Limited е основана во јули 2010 година во Лондон. Канцелариите во Скопје се отворени нешто подоцна, во ноември 2011 година со тим од 5 луѓе, иако само неколку месеци подоцна веќе одредена група на програмери работеа на InPlayer продуктот.