Full Stack .NET Developer

  • вработување
  • Skopje
  • Аплицирањето е завршено
Beelivio

Beelivio

BEELIVIO е француско-македонска софтверска компанија

BEELIVIO е француско-македонска софтверска компанија која во Македонија постои од 2018
година, веќе докажана во областа развој на корпоративни софтверски решенија со голем број
клиенти распространети во повеќе од 15 земји ширум светот.
Поради зголемен обем на работа има потреба од проширување на програмерскиот тим и објавува
конкурс за вработување на .NET програмери кои ќе имаат можност да работат на интересни и
динамични проекти базирани на современи технологии, со можност за брзо напредување.

Програмерите кои ќе станат дел од нашиот тим ќе учествуваат во:

 Анализа на барањата и дизајн на решението според потребите на клиентот;
 Развој на софтвер и креирање на техничка документација;
 Тимски состаноци и директна комуникација со клиенти.
Потребно е познавање и искуство со реални проекти на:
 ASP.NET MVC и C#;
 MS SQL, Entity Framework, LINQ;
 CSS, JavaScript и jQuery;
 Солидно познавање на англиски јазик;
Хибриден режим на работа.

Предност би имале кандидатите со искуство во:
 Telerik UI controls suite;
 Google APIs;
 Web APIs;
 Unit testing;
 .NET Core и EF Core;
 Azure DevOps и/или Git;

Вашето кратко резиме (CV), испратете го на email адреса: [email protected]
Сите апликации ќе бидат разгледани и оние кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на
интервју.

Тагирано со: , ,