Мрежен и систем инженер

 • вработување
 • Скопје
 • Аплицирањето е завршено
INTERSPACE

Веб-страница INTERSPACE

First-class connectivity and hosting services

Interspace е провајдер на услуги од висока класа од областа на телекомуникации, клауд и хостинг.

Отворени позиции за вработување и пракса

 1. Мрежен инженер
  Работа со мрежни технологии (IP, Ethernet,VLAN, VPN, BGP, итн) на мрежни уреди и серверски машини.
 2. Систем инженер
  Инсталација/одржување на хардвер на сервери и напредна работа на linux/windows серверски оперативни системи.

Очекувања за кандидатите

 • Мотив за брзо учење на потребните знаења..
 • Добро познавање на англиски јазик и желба за негово усовршување.
 • За вработување, потребна е диплома од високо образование и основно искуство во областа.

Аплицирање

Заинтересираните да пратат CV на: [email protected]. Кандидатите кои ќе се сметаат за подобни ќе бидат повикани на интервју.

Тагирано со: ,