Веб Програмер (почетник)

  • вработување
  • Скопје
  • Аплицирањето е завршено

Комуна.дев бара веб програмер со или без работно искуство.

Технологиите кои што ги користиме се: Python/Django, PHP/Laravel и Vue.js

Потребни квалификации:

– добро познавање на концепти од областа на програмирање и датабази
– добро познавање на барем еден програмски јазик
– познавање на веб технологии (HMTL, CSS, Javascript)
– високо ниво на англиски јазик (пишано и разговорно)

Комуна.дев е аутсорс фирма основана во 2015 година. Работиме за клиенти во странство. Канцеларијата е во Скопје (Карпош), и за почеток бараме присуство во канцеларија.

Човекот што ќе го примиме за почеток би работел на неколку мали Python/Django проекти, но доколку излезе потреба би го префрлиле на поголем проект во иста или друга технологија (PHP/Laravel).

Пријава на: [email protected]

Тагирано со: , , ,