Монтажер на компјутерска мрежа и мрежна опрема

  • вработување
  • Скопје
  • Аплицирањето е завршено
ЈВС Нет ДООЕЛ

ЈВС Нет ДООЕЛ

Работни задачи:

·        Изведба на внатрешна и надворешна инсталација на компјутерски мрежи базирани на бакарни кабли

·        Изведба на внатрешна и надворешна инсталација на компјутерски мрежи базирани на оптички кабли

·        Изведба на внатрешна и надворешна инсталација на камери за видео надзор

·        Поставување и поврзување на мрежна опрема (router, switch, access point)

·        Сервисирање на десктоп и лаптоп компјутери

 

Потребни квалификации:

·        Минимум средно образование

·        Возачка дозвола Б категорија, со искуство во сообраќај

·        Познавање на англиски јазик

·        Одговорно извршување на работните обврски во зададени рокови

·        Комуникациски вештини

·        Способност за самостојна и тимска работа

 

Што нудиме:

·        Редовни месечни примања

·        Работно време 40 часа неделно

·        Можност за почеток – веднаш

·        Вработувањето е со договор на определено време со можност за продолжување

Вашите апликации испратете ги на [email protected] со назнака на работната позиција за која аплицирате.