Full Stack WEB DEVELOPER – REMOTE

  • хонорарно
  • Од каде било
  • Аплицирањето е завршено
Start-Up

Start-Up

Ние сме во фаза на оснивање. Дејност: Е-Платформа (E-Commerce)

Креативна и љубопитна глава со афинитет кон комплексни задачи и едноставни и практични решенија

CRIME:

Техничко конципирање и имплементирање на (средно комплексна) дигитална платформа (E-Commerce)

ROLE:

• Дизајнирање и имплементирање на full stack софтверска архитектура

• Креирање и документирање на тестабилни и скалабилни Front End и Back End софтверски решенија.

• Надгледување и управување на целокупната интеграцијата меѓу корисничките функции, серверот и датабазите.

MASTERY:

• HTML 5 • CSS 3 • JavaScript • PHP • MySQL •jQuery

EXTRAS:

• Портфолио со досега изработени проекти

• Најмалку 2 години искуство со WordPress

• Одлично познавање на Responsive Web Design

CASH:

Колку музика, толку пари. 😉 Зезам.
Колку очекуваш за позицијата?

GANG:

Ние старт-ап-уваме. Си ја сакаме Македонија, сме работеле по глобални корпорации и стартапи и сакаме тука да градиме автентичен бренд по светски терк.

Сакаш да бидеш дел од нашата приказна уште во самиот зачеток? Сакаш да растеш заедно со нас? Океј си со Freelance за почеток?

Супер!! Прати CV и портфолио на [email protected] и се слушаме!

Тагирано со: