2D Game developer – Unity

  • привремено
  • хонорарно
  • Од каде било
  • Аплицирањето е завршено
Концептива

Веб-страница Концептива

Helping companies deliver effective training

→ За нас

Концептива е EdTech / HRTech стартап со визија да го револуционизира пристапот кон учењето со помош на најновите технологии.

Првиот продукт кој го развиваме е Coach – мобилна апликација за поефикасни корпоративни обуки. Coach им овозможува на големите компании побрзо и подобро да ги обучат своите вработени и да ја зголемат продажбата.

Нашите канцеларии се во Скопје, иако за време на Ковид19 кризата практикуваме работа од домa.

→ Потребно претходно искуство / технологии

◦ 2+ години искуство со Unity (2D) и C# – (игрите, иако доста едноставни имаат анимации, user input преку тастатура, процедурално креирање нивоа…)
◦ Искуство со развивање когнитивни игри или игри за учење е плус Според обемот на работа, во прво време ангажманот би бил помеѓу 10 и 20 часа неделно.

Тагирано со: , , ,