Junior Frontend Developer

  • вработување
  • Од каде било
  • Аплицирањето е завршено
Harvel

Harvel

Во потрага сме по Junior JavaScript Developer кој има познавање од ванила JavaScript, React.js, и останати веб технологии.

За повеќе информации и аплицирање – https://harvel.io/careers/junior-frontend-developer

Тагирано со: , , ,