ИТ Администратор

  • вработување
  • Skopje
  • Аплицирањето е завршено
Медиа План ДООЕЛ Скопје

Веб-страница Медиа План ДООЕЛ Скопје

Медиа Агенција

Медиа План објавува оглас за

 

ИТ Администратор

 

КВАЛИФИКАЦИИ И ВЕШТИНИ:

Претходно работно искуство на иста или слична позиција

Високо стручно образование – компјутерски науки/информатика

Одлично познавање на Microsoft технологии (Windows Server, Microsoft SQL), Active Directory

Одлично познавање на англиски јазик

Одговорност, комуникативност и флексибилност.

Способност за тимска работа и решавање на проблеми

Познавање на мрежи, мрежна и компјутерска опрема

 

ОДГОВОРНОСТИ И РАБОТНИ ЗАДАЧИ:

 

Менаџирање со инвентар од ИТ опрема (документација, лагер)

Имплементација на ИТ решенија

Инсталација на компјутерски уреди и нивно техничко оддржување

Администрирање на компјутерски мрежи, комуникација со вработени

Одржување на видео надзор и негово следење

Конфигурирање на хардвер, изведување на хардверски и софтверски инсталации и надградби, решавање на секојдневни системски проблеми.

 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови се поканети да пратат свое CV на [email protected] не подоцна од 19.07.2021

 

За интервју ќе бидат контактирани единствено селектирани кандидати.