Програмер C + +

  • вработување
  • Скопје
  • Аплицирањето е завршено
Македонијалек доо

Веб-страница Македонијалек доо

МАКЕДОНИЈАЛЕК Скопје- компанија која повеќе од 40 години претставува синоним за квалитет, традиција и успех во фармацевтскиот бизнис, во насока на проширување на својот тим во ИТ сектор, има потреба од вработување на:

ПРОГРАМЕР C ++

Потребни квалификации:
– Солидни технички познавања на C++, Qt ќе се смета за предност
– Основни познавања од областа на бази на податоци,  PostgreSQL ќе се смета за предност
– Пожелно претходно работно искуство

Опис на работно место:
– Организирана работа во тим и самостојно
– Комуникација со клиенти
– Професионален пристап кон задачите и навремено извршување на истите

Потребен е профил на личност која знае да размислува проактивно, сака да стекнува нови вештини и знаења и преку самостојна и тимска работа да го даде својот придонес во насока на постигнување на целите на компанијата.
Се нуди можност за одлични услови за работа и професионална надоградба.

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на [email protected]

Само кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор ќе бидат контактирани.